Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesir'in Gururu Kareteci Uysal TBMM'de

Balıkesir

Balıkesir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tunç eşliğinde Cumhurbaşkanlığının 81 İlde 81 Yıldız Projesi kapsamında 2013 yılı Balıkesir Karate Yıldızı aynı zamanda Türkiye 3. ve Uluslararası

Balıkesir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tunç eşliğinde Cumhurbaşkanlığının 81 İlde 81 Yıldız Projesi kapsamında 2013 yılı Balıkesir Karate Yıldızı aynı zamanda Türkiye 3. ve Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate şampiyonu Balıkesir Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Şahin Uysal vekilimiz Sayın Ali Aydınlıoğlu`nu Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ettiler.
Başarılarından dolayı genç karateciyi tebrik eden Aydınlıoğlu, "her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını, hükümetimiz döneminde yapılan sportif sahalar ve kültür merkezleriyle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yönlendirmek için her türlü gayret sarf edilmiştir, Şahin Uysal gencimizin de her zaman elinden tutacağız ve destek olacağız" dedi. Şahin Uysal ve Hüseyin Tunç`da göstermiş olduğu ilgiden dolayı sayın vekilimiz Aydınlıoğlu`na teşekkürlerini sundular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı